Порції 10
- Кількість на порцію
- Калорії 352
Складові
Змастіть велику форму для м'яса по-французьки з картоплею вершковим маслом, трохи посоліть. Картоплю покладіть у слабо киплячу підсолену воду на 10 хв. Обсушіть, остудіть та очистіть.
Наріжте картоплю кружками товщиною 1 см. Викладіть картоплю трохи внахлест шарами в підготовлену форму.
М'ясо наріжте поперек волокон шматками товщиною 1,5 см. Відбийте м'ясо, посоліть і поперчіть. М'ясо покладіть поверх картоплі.
Цибулю для м'яса по-французьки очистіть і наріжте півкільцями товщиною 1 см. У великій сковороді розтопіть 60 г вершкового масла, покладіть цибулю і потоміть на слабкому вогні, помішуючи, 5-7 хв. Перекладіть цибулю разом із маслом поверх м'яса.
Щедро змастіть майонезом і поставте в розігріту до 170 ° С духовку на 40 хв.
Посипте м'ясо французькою тертим сиром і поверніть в духовку до утворення рум'яної скоринки, на 10 хв. Подавайте гарячим.