Домашні тонкі млинці

Харчова цінність

Кількість на порцію
Калорії 1064.9

Складові

1

Приготувати тісто для домашніх млинців. У великій мисці злегка збити вінчиком яйця із цукром та сіллю. Не слід це робити надто довго та ретельно: головне, щоб інгредієнти тільки з'єдналися.

2

У яєчну суміш, що вийшла, основу тіста млинців, влити половину холодного молока. Перемішати віночком, щоб вийшла маса однорідної консистенції. Борошно просіяти через дрібне сито.

3

Потроху додати в яєчно-молочну суміш борошно, перемішуючи вінчиком або лопаткою до отримання тесту консистенції однорідної сметани. Слідкуйте, щоб не було грудочок!

4

Додати в тісто домашніх млинців молоко і ретельно перемішати вінчиком Влити рослинну олію. Перемішати та залишити на 10-15 хвилин при кімнатній температурі.

5

Нагріти чавунну сковороду, змастити олією і смажити тонкі млинці з обох боків. Викладати їх чаркою, змащуючи маленьким шматочком вершкового масла. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.