Тонкі бездріжджові млинці із цукровою пудрою

Складові

1

Змішайте борошно та сіль. Просійте у велику миску, формуючи гірку. Зробіть зверху заглиблення та розбийте туди яйця.

2

Перемішайте борошно та яйця. Поступово додавайте молоко, змішане із водою, постійно перемішуючи масу. У вас має вийти однорідне в міру рідке тісто. Якщо є грудочки, процідіть тісто через дрібне сито.

3

Випікайте млинці з двох сторін на розпеченій сковороді, змащеній олією.

4

Готові млинці змащуйте вершковим маслом та складайте їх трикутником. Для подачі кожен гарячий млинець присипте цукровою пудрою і збризкайте лимонним соком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.