Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 224.6
Складові
Підготуйте інгредієнти для теплого салату з курячою печінкою. Вимийте апельсини щіткою, обсушіть, зніміть цедру та вичавте сік. Замочіть журавлину в апельсиновому соку на 20-30 хв.
Видаліть у курячої печінки плівки, розріжте кожну на 2 частини. Перевірте, чи немає зелених ділянок (це означає, що на печінку потрапила жовч, такі шматки потрібно обрізати та викидати, вони гіркі).
Нагрійте в глибокій сковороді суміш оливкового та вершкового масла, покладіть зіру та печінку. Прикрийте зім'ятою фольгою та обсмажуйте приблизно по 3 хв. з кожного боку. Зніміть із вогню. Не пересмажуйте!
Розкладіть салатний мікс по тарілках. Очистіть яблука і наріжте часточками товщиною 2 см. У чистій сковороді розігрійте вершкове масло із цукром і сіллю, обсмажте яблука до золотистого кольору, перекладіть на тарілки до салатного міксу, поруч викладіть печінку.
У сковороду, де смажилася печінка та яблука, влийте апельсиновий сік з журавлиною, посоліть, доведіть до кипіння, додайте оливкову олію, перець, перемішайте та полийте салат. Подавайте теплий салат одразу ж.