Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 627.5
Складові
Приготуйте тісто для сирних кульок. Налийте в сотейник молоко, додайте вершкове масло і доведіть до кипіння. Всипте борошно з сіллю і активно розмішуйте дерев'яною ложкою, доки тісто не почне відставати від стінок сотейника. Перекладіть тісто в миску, прикрийте плівкою та остудіть.
Додайте в тісто збите яйце і сир і добре перемішайте. Затягніть миску харчовою плівкою і приберіть у холодильник на 30 хв.
Очистіть цибулю і наріжте кубиками, подрібніть часник. Брокколі розберіть на суцвіття. Розігрійте в сковороді оливкову олію та обсмажте цибулю до м'якості. Додати часник і готувати ще 1 хв., до появи аромату.
Закип'ятіть бульйон. Додайте брокколі та обсмажену цибулю з часником і варіть до готовності. Подрібніть суп блендером в пюре. Додайте вершки, посоліть і поперчіть.
Приготуйте сирні кульки. Розділіть тісто навпіл і скачайте у дві ковбаски. Кожну розріжте на 20 частин. Мокрими руками скачайте 20 маленьких кульок. Викладіть їх на присипану борошном дошку. Розігрійте в каструлі олію для фритюру. Смажте по 6-8 кульок одночасно по 2 хв. – вони мають стати золотистими та хрусткими. Викладайте готові кульки на паперові рушники.
Доведіть суп до кипіння, але не кип'ятіть. Розлийте по тарілках. Викладіть на суп сирні кульки і одразу подавайте до столу.