Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 1242.4
Складові
У велику каструлю влийте 2,5-3 л холодної питної води, покладіть грудинку, доведіть до кипіння і зніміть піну. Додайте крупно нарізані морквину та середню цибулину, а також перець горошком. Зменшіть вогонь до слабкого, варіть без кришки 2 год.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b1113157.jpg)
Процідіть бульйон. У грудинки видаліть кісточки, м'ясо дрібно наріжте. З'єднайте проціджений бульйон та м'ясо, доведіть до кипіння, тримайте без кришки на слабкому вогні.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/bc0f6396.jpg)
Краківську ковбасу наріжте половинками. Дрібно наріжте бекон та очищену велику цибулину, обсмажте у сковороді, 10 хв. Додайте краківську ковбасу, ще трохи обсмажте, перекладіть у каструлю з бульйоном та м'ясом.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b008f582.jpg)
Доведіть солянку до кипіння, влийте рідину від оливок, варіть 15 хв. Подавайте гарячою, з оливками, лимоном та сметаною.