Гороховий суп з куркою

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 355.1

Складові

1

Замочіть горох для супу з куркою у холодній воді на 8 год. Злийте воду та промийте горох.

2

Очистіть цибулю, часник та імбир для горохового супу. Цибулю розріжте навпіл і промийте, наріжте тонкими півкільцями. Цибулю наріжте кубиками, часник та імбир подрібніть або натріть на тертці.

3

Перець чилі для супу розріжте вздовж, видаліть насіння та дрібно наріжте.

4

Очистіть картоплю для горохового супу, наріжте кубиками, покладіть у холодну воду.

5

Розігрійте в каструлі для горохового супу олію, покладіть цибулю, цибулю-порей, часник, імбир і перець чилі і смажте, помішуючи, 5-7 хв., до м'якості.

6

Всипте куркуму, зіру та коріандр, покладіть лавровий лист і смажте ще 1 хв.

7

Покладіть горох в каструлю, влийте бульйон або воду і доведіть до кипіння.

8

Варіть 1 год 15 хв., потім всипте промитий рис, картоплю, додайте куряче філе і влийте кокосове молоко. Варіть суп ще 20 хв. Подавайте гороховий суп з куркою, посипавши дрібно нарізаною зеленою цибулею та кінзою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.