В’єтнамський густий суп зі свинячих ребер з капустою та гострою заправкою

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 631.5

Складові

Для заправки:
1

Свинячі ребра щедро посоліть і залиште на 1 год. Потім складіть у каструлю і залийте 2,5 л холодної води. Доведіть на сильному вогні до кипіння, зніміть піну, зменшіть вогонь до слабкого і варіть без кришки 1 год. Потім процідіть бульйон і поверніть шматки ребер.

2

Очистіть імбир і наріжте пластинками завтовшки 3 мм. Головку часнику очистіть від зовнішнього шару лушпиння і розріжте горизонтально навпіл. Опустіть імбир та часник у бульйон.

3

Капусту наріжте зручними для їжі квадратиками, видаливши качан. Додайте капусту в каструлю з бульйоном, поставте на сильний вогонь. Варіть, поки капуста не стане м'якою - але вона не повинна розваритися, нехай залишиться навіть трохи хрумкою.

4

Для заправки в'єтнамського супу зі свинячих ребер чилі та часник очистіть, крупно наріжте, складіть у ступку. Посипте сіллю та перцем, розштовхніть у грубу пасту.

5

До приготовленої бази заправки додайте соєвий соус та олію. Кінзу наріжте максимально дрібно, змішайте із заправкою. Перемішайте до однорідної консистенції.

6

Для подачі супу зі свинячих ребер в одну глибоку миску налийте суп зі шматочками ребер. У невелику миску покладіть рис. І в найменшу – заправку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.