Курячий суп із гречкою

Харчова цінність

Порції 8


Кількість на порцію
Калорії 199.3

Складові

1

Зваріть бульйон. Для цього просто покладіть куряче філе в каструлю, залийте трьома літрами води і доведіть до кипіння. Коли вода закипить, зніміть піну, посоліть, додайте лавровий лист і часник і варіть 20-25 хвилин. Потім дістаньте курку, остудіть, наріжте невеликими скибочками.

2

Моркву натріть на великій тертці, перець поріжте тонкою соломкою, цибулю дрібно наріжте. Картоплю очистіть і наріжте кубиками та додайте в бульйон.

3

Гречку промийте і додайте в каструлю, через 10 хвилин після картоплі.

4

Коли гречка буде майже готова, приправте сіллю та перцем і додайте зелень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.