Чаудер із консервованої горбуші

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 534.1

Складові

1

Очистіть і дрібно наріжте цибулю, солодкий перець, часник і селеру, обсмажте в каструлі з товстим дном у вершковому маслі на середньому вогні, 15 хв.

2

Очистіть картоплю, наріжте середніми кубиками, додайте до цибулі, обсмажуйте 2-3 хв. Додайте куркуму, перемішайте. Влийте 800 мл холодної води, доведіть до кипіння, варіть на слабкому вогні 15 хв.

3

Розкришіть горбушу у власному соку. Додайте в суп кукурудзу та горбушу разом із соком, посоліть, поперчіть, варіть 5 хв.

4

Влийте вершки, доведіть до кипіння та зніміть з вогню. Збийте суп наполовину блендером (нехай залишаться шматочки), приправте сіллю та перцем. Подавайте чаудер гарячим, приправивши рубаною зеленню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.