Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 817.3
Складові
Для соусу:
1
Для соусу очистіть та наріжте часник, дрібно наріжте базилік. Складіть часник та базилік у чашу блендера. Додайте решту інгредієнтів і збийте до однорідності. Поставте в холодильник до подачі.
2
Якщо по краю свинячих відбивних йде смужка жиру, надріжте її під кутом 90° до лінії м'яса через кожний сантиметр – це потрібно, щоб при обсмажуванні жир не стягнув м'ясо – тоді шматок перестане бути рівним. Злегка відбийте м'ясо, не перестарайтеся. Натріть м'ясо сіллю та перцем, дайте полежати 10 хв.
3
Розігрійте сковороду-гриль на середньому вогні. Змастіть м'ясо олією і покладіть на сковороду. Смажте, не чіпаючи м'ясо і не закриваючи кришкою, 3 хв.