Свинячі відбивні з оливковим соусом

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 817.3

Складові

Для соусу:
1

Для соусу очистіть та наріжте часник, дрібно наріжте базилік. Складіть часник та базилік у чашу блендера. Додайте решту інгредієнтів і збийте до однорідності. Поставте в холодильник до подачі.

2

Якщо по краю свинячих відбивних йде смужка жиру, надріжте її під кутом 90° до лінії м'яса через кожний сантиметр – це потрібно, щоб при обсмажуванні жир не стягнув м'ясо – тоді шматок перестане бути рівним. Злегка відбийте м'ясо, не перестарайтеся. Натріть м'ясо сіллю та перцем, дайте полежати 10 хв.

3

Розігрійте сковороду-гриль на середньому вогні. Змастіть м'ясо олією і покладіть на сковороду. Смажте, не чіпаючи м'ясо і не закриваючи кришкою, 3 хв.

4

Переверніть відбивні, смажте ще 3-4 хв, залежно від товщини м'яса. Внутрішня температура готової свинини – 70°. Викладіть м'ясо на дошку, прикрийте фольгою і дайте відпочити 4-5 хв. Подавайте з оливковим соусом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.