Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 431.3
Складові
Очистіть моркву та наріжте великою соломкою. Очистіть цибулю і наріжте тонким пір'ям. Очистіть солодкий перець від серцевини, наріжте соломкою. Кабачок наріжте кубиками 2 см. Роздавіть, очистіть і подрібніть часник.
Насипте перловку у сухий казанок або у велику глибоку сковорідку. Поставте на середньослабкий вогонь і обсмажуйте, весь час помішуючи, щоб не пригоріло, до потемніння приблизно 8 хв.
Великою ложкою викладіть перловку в миску. У казанок влийте олію, покладіть цибулю, обсмажуйте на сильному вогні, помішуючи, 5-7 хв.
Додайте моркву та перець, обсмажуйте все також на сильному вогні, помішуючи, 10 хв. Морква має стати трохи м'якою.
Додайте часник, кабачки, зіру та коріандр, обсмажуйте 2 хв. Всипте смажену перловку, перемішайте. Влийте 1 л окропу, посоліть. Знову доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до слабкого, закрийте кришкою.