Апельсинові цукати у шоколаді

Харчова цінність

Порції 45


Кількість на порцію
Калорії 142.5

Складові

1

Апельсини вимити, зняти ножем шкірку разом із білою частиною. Нарізати кірки соломкою (7 см завдовжки та 0,8 см завтовшки), залити 500 мл води і варити 10 хв., злити і повторити ще 2 рази, щоб з цедри пішла гіркота.

2

Залити підготовлені кірки 1 л холодної води, додати 250 г цукру, варити на середньому вогні 20 хв. Додати ще 250 г цукру, варити 15 хв. Повторити операцію ще двічі, використавши весь цукор.

3

Щоб при глазируванні сироп не зіпсував шоколад, після варіння відкинути цукати на сито, щоб стік сироп, потім промокнути серветкою.

4

Глазирувати цукати, занурюючи їх у рідкий шоколад. Струсити зайвий шоколад і посипати зверху шоколадними пластівцями. Залишити до повного застигання шоколаду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.