Порції 12
- Кількість на порцію
- Калорії 411.5
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b38ae494.jpg)
Підготуйте усі інгредієнти. Згущене молоко та вершкове масло вийміть із холодильника за годину до початку приготування. Масло має стати м'яким.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/bd88ef71.jpg)
У глибоку миску викладіть варене згущене молоко і розм'якшене вершкове масло. Збийте міксером до одержання однорідної маси.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b8e3fbb5.jpg)
Горіхи підсушіть на сковороді, а потім очистіть від лушпиння. Подрібніть ножем або викладіть у пакет і подрібніть качалкою. Також можна подрібнити блендером.
Корж викладіть на плоску тарілку. Змастіть тонким шаром крему. Накрийте другим коржем. Так зберіть весь торт. Верх кремом не змащуйте.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b57f1e60.jpg)
На торт покладіть зверху дошку, а на неї поставте щось тяжке. Конструкцію приберіть у холодильник на 2 години.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/be0bc176.jpg)
Для глазурі з'єднайте в сотейнику сметану з розм'якшеним вершковим маслом, додайте какао-порошок та цукор. Ретельно перемішайте. Поставте глазур на плиту і нагрівайте на повільному вогні, не доводячи до кипіння. Зніміть з вогню та остудіть.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b56df1c4.jpg)
Торт зверху покрийте глазур'ю. Потім посипте подрібненим арахісом. Подавайте до чаю, нарізавши на шматочки.