Чізкейк без випічки з білим шоколадом

Харчова цінність

Порції 12


Кількість на порцію
Калорії 751.1

Складові

1

Для основи чізкейку застеліть дно роз'ємної форми діаметром 22 см складеною удвічі харчовою плівкою або папером для випічки. 30 шт. печива наламайте на шматочки, покладіть разом із нарізаним  холодним маслом в чашу кухонного комбайна і подрібніть.

2

Насипте у форму половину масляної крихти і притисніть руками до дна форми. Нахиліть форму і, поступово підсипаючи крихту, притисніть її до бортів форми. Слідкуйте, щоб шар печива був однаковий на дні та на бортах форми. Покладіть форму в холодильник на 2 години або морозильник хоча б на 30 хв.

3

У сотейнику прогрійте, не доводячи до кипіння, приблизно ¾  склянки молока. У мисці змішайте до однорідності жовтки з борошном, ванільним цукром і молоком, що залишилося.

4

Влийте в жовткову суміш гаряче молоко, ретельно перемішайте. Поверніть суміш у сотейник і проваріть при безперервному перемішуванні до утворення густого блискучого крему.

5

Зніміть з вогню, додайте шоколад і перемішайте вінчиком, щоб шоколад повністю розтанув. Перекладіть в миску, накрийте плівкою і приберіть в холодильник мінімум на годину.

6

Для сирної маси міксером збийте на середньо-високій швидкості вершковий сир та цукрову пудру, приблизно 2 хв. Переключіть швидкість на середню і в кілька прийомів додайте шоколадний крем. Збивайте ще півхвилини.

7

Викладіть половину сирної маси у підготовлену форму. Наламайте 12 шт. шоколадного печива та викладіть зверху. Викладіть другу частину сирної маси, розрівняйте та приберіть у холодильник мінімум на 6 годин.

8

Для подачі чизкейку без випічки зніміть спочатку бортики форми, потім широкою лопаткою відокремте чизкейк від дна форми і перекладіть на блюдо сервіровки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.