Торт з полуницею та вершками

Харчова цінність

Порції 8


Кількість на порцію
Калорії 526.2

Складові

Для коржів:
Для начинки:
1

Приготуйте бісквітні коржі для торта з полуницею та вершками. Вершкове масло наріжте маленькими кубиками і залиште на 30 хвилин при кімнатній температурі.

2

Нагрійте духовку до 180°C. М'яке вершкове масло збийте міксером із цукровою пудрою до консистенції легкого крему. По одному додайте яйця, після кожного ретельно збиваючи масу.

3

Лимон вимийте та обсушіть. Зніміть цедру дрібною теркою і додайте в тісто для коржів торта. Лимон, що залишився, можна використовувати для інших рецептів або просто додавати в чай. Борошно просійте через сито. Додайте в тісто і швидко перемішайте.

4

Тісто, що вийшло, розділіть навпіл. Першу частину викладіть у форму діаметром 22-24 см, вистелену папером для випічки. Випікайте близько 20 хвилин до золотистого кольору. Так само випікайте другий корж для торта.

5

Полуницю для торта вимийте та обсушіть, розклавши на паперовому рушнику. Ягоди розріжте на половинки чи четвертинки. Джем або варення трохи нагрійте і перемішайте з полуницею.

6

Вершки збийте з ванільним екстрактом до м'яких піків. Один корж покладіть на велику тарілку. Покрийте його полуничною начинкою і потім шаром вершків, не доходячи до країв. Покладіть другий корж, злегка притисніть і посипте цукровою пудрою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.