Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 446.4
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b1db8e39.jpg)
Приготуйте тісто цукрового пирога. Налийте в каструлю молоко та підігрійте до 35°C. Всипте столову ложку цукру та дріжджі. Перемішайте. Накрийте рушником та залиште на 30 хвилин. Поверхня повинна покритися дрібними пухирцями.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b4e14585.jpg)
Вершкове масло для тіста пирога наріжте маленькими кубиками і залиште на 30 хвилин при кімнатній температурі. Яйця збийте зі звичайним цукром, ванільним і сіллю.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/ba6f1263.jpg)
М'яке вершкове масло збийте міксером. Потім поступово додайте яєчну суміш. Збивайте до одержання маси однорідної консистенції. Влийте дріжджове молоко, перемішайте.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/bab46ad5.jpg)
Зверху просійте через дрібне сито борошно. Ретельно вимісіть тісто цукрового пирога (воно вийде дуже м'яким). Затягніть верх ємності з тістом харчовою плівкою та залиште у теплому місці на 1 годину.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/becaeda2.jpg)
Приготуйте посипку пирога. Холодне вершкове масло натріть в миску і швидко розітріть ложкою з цукром, щоб маса не нагрілася. Приберіть у холодильник до використання.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/be8e22a8.jpg)
Тісто обомніть і покладіть у роз'ємну форму, вистелену папером для випікання. Верх затягніть харчовою плівкою та залиште у теплому місці на 30 хвилин. Потім зніміть її та негострою дерев'яною паличкою зробіть зверху кілька невеликих заглиблень.