Порції 60
- Кількість на порцію
- Калорії 212
Складові
Покладіть вершкове масло кімнатної температури в чашу міксера, додайте цукрову пудру і сіль, і збийте на високій швидкості до стану легкого крему. Періодично зупиняйте міксер та збирайте лопаткою масло зі стін миски. Наприкінці додайте ванільний екстракт.
Просійте борошно і висипте до збитої олії. На низькій швидкості міксера швидко змішайте борошно з олією. Не вимішуйте тісто, досить просто перемішати.
Додайте в тісто шоколадні краплі і перемішайте лопаткою.
Розділіть тісто навпіл, з кожної частини сформуйте циліндр діаметром 4 см. Загорніть тісто в плівку та заберіть у холодильник мінімум на 1 год.
Застеліть листи папером для випічки. Розігрійте духовку до 175 °С.
Остудіть печиво на деко і лише потім перекладіть на блюдо. Випікайте другу порцію тіста.
Розламайте шоколад на шматочки і розтопіть на плиті або мікрохвильовій печі (імпульсами по 10 секунд, щоразу перемішуючи).
Занурюйте печиво одним кінцем у шоколад і викладайте на решітку. Залиште до висихання. Таке печиво потрібно зберігати у герметичній коробці.