Італійський пиріг з фаршем та помідорами

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 525.3

Складові

1

Розігрійте духовку до 220 °С. Присипте борошном робочу поверхню і розкотіть листкове тісто в коло діаметром 33 см. Акуратно перенесіть у форму діаметром 28 см із низькими бортами. Наколіть тісто вилкою і поставте в духовку на 10 хв.

2

Наріжте помідори середніми кубиками. Тонко наріжте листя базиліку. Очистіть та подрібніть часник. Натріть сир на тертці.

3

Розігрійте велику сковороду з оливковою олією та обсмажте фарш, розминаючи грудочки лопаткою, 8–10 хв . Перекладіть обсмажений фарш у миску, намагаючись залишити в сковороді жир і м'ясний сік, що виділився. Додайте до фаршу помідори, часник, базилік, сир та пармезан, посоліть і поперчіть.

4

В іншій мисці збийте яйця, вершки та молоко. Влийте цю суміш до фаршу, добре перемішайте.

5

Перелийте начинку в печену основу з тісту і поверніть в духовку ще на 15 хв . Зменшіть температуру духовки до 175 °С і випікайте ще 10 хв., щоб яєчна маса повністю схопилася. Готовий пиріг дістаньте із духовки та залиште на 5–10 хв. Потім наріжте та подавайте до столу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.