Порції 12
- Кількість на порцію
- Калорії 260.2
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b808a719.jpg)
У глибокій мисці з'єднайте яйця із цукром. Збивайте масу міксером доти, доки вона не збільшиться в об'ємі в кілька разів і не стане щільною та білою. На це знадобиться від 3 до 5 хвилин.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b471aff4.jpg)
У яєчну масу порціями всипте просіяне через сито борошно з розпушувачем. Ретельно перемішуйте після кожної. Збийте тісто міксером, щоб воно вийшло гладким та однорідним.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b84b2ebc.jpg)
Духовку нагрійте до 180°. Деко вистеліть пергаментом, змащеним олією. Влийте бісквітне тісто. Поступово розподіліть його. Випікайте корж близько 15 хвилин.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b3ca3149.jpg)
Готовий корж переверніть на рушник та зніміть пергамент. Згорніть корж рулетом і залиште остигати на 5 хвилин. Потім обережно розгорніть, але не до кінця.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b3b97475.jpg)
Бісквіт змастіть спочатку тонким шаром вишневого джему. Потім рівномірно по всій поверхні розподіліть варене згущене молоко. Щільно згорніть рулетом. Остудіть.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b1252130.jpg)
Бісквітний рулет через ситечко посипте цукровою пудрою. Прикрасьте рубаним горіхами, ягодами чи фруктами. Наріжте порційними шматочками та подавайте до гарячого чаю.