Бісквітний рулет зі згущеним молоком

Харчова цінність

Порції 12


Кількість на порцію
Калорії 260.2

Складові

1

У глибокій мисці з'єднайте яйця із цукром. Збивайте масу міксером доти, доки вона не збільшиться в об'ємі в кілька разів і не стане щільною та білою. На це знадобиться від 3 до 5 хвилин.

2

У яєчну масу порціями всипте просіяне через сито борошно з розпушувачем. Ретельно перемішуйте після кожної. Збийте тісто міксером, щоб воно вийшло гладким та однорідним.

3

Духовку нагрійте до 180°. Деко вистеліть пергаментом, змащеним олією. Влийте бісквітне тісто. Поступово розподіліть його. Випікайте корж близько 15 хвилин.

4

Готовий корж переверніть на рушник та зніміть пергамент. Згорніть корж рулетом і залиште остигати на 5 хвилин. Потім обережно розгорніть, але не до кінця.

5

Бісквіт змастіть спочатку тонким шаром вишневого джему. Потім рівномірно по всій поверхні розподіліть варене згущене молоко. Щільно згорніть рулетом. Остудіть.

6

Бісквітний рулет через ситечко посипте цукровою пудрою. Прикрасьте рубаним горіхами, ягодами чи фруктами. Наріжте порційними шматочками та подавайте до гарячого чаю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.