Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 620.4
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/08/b1786727.jpg)
Форму діаметром 22-24 см, бажано зі знімними бортами, застеліть папером для випікання. Духовку розігрійте до 160С.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/08/b6e63a53.jpg)
Змішайте в мисці пшеничне і кукурудзяне борошно, сіль, розпушувач, цукор і ванільний цукор. Додайте нарізане кубиками холодне вершкове масло і кінчиками пальців перетріть у крупну крихту.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/08/b43d662e.jpg)
Для начинки пробийте сир блендером, щоб він став однорідним. Лопаткою або ложкою вмішайте яйця, цукор, ванільний цукор та сіль. Перемішайте до однорідності.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/08/bff2643d.jpg)
Викладіть у форму 2/3 крихти, злегка утрамбуйте. На крихту розподіліть сирну начинку.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/08/bf56c22c.jpg)
Викладіть вишню на сирну начинку та засипте залишками крихти. Поставте в духовку та випікайте приблизно годину. Поверхня має стати золотистою, а сирна начинка – щільною.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/08/b113d937.jpg)
Остудіть пиріг у формі на решітці 30 хвилин, потім перекладіть із форми на решітку і повністю остудіть. Перед подачею посипте цукровою пудрою.