Лимонна паста з рибою

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 398.4

Складові

1

Зваріть спагетті в каструлі з підсоленою водою до стану "альденте". Злийте, залишивши ½ склянки води.

2

На сковороді розігрійте масло, покладіть часник і пластівці червоного перцю і прогрійте 1 хв. З лимона зніміть цедру та вичавіть сік. Додайте сік і цедру лимона в сковороду і перемішайте.

3

Петрушку дрібно наріжте, додайте в сковороду половину, приправте сіллю і перцем. Влийте півсклянки води від пасти і перекладіть спагетті в сковороду, тушкуйте на сильному вогні, поки рідина трохи не випарується.

4

Викладіть пасту, зверху – кілька шматочків риби, посипте петрушкою та подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.