Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 398.4
Складові
1
Зваріть спагетті в каструлі з підсоленою водою до стану "альденте". Злийте, залишивши ½ склянки води.
2
На сковороді розігрійте масло, покладіть часник і пластівці червоного перцю і прогрійте 1 хв. З лимона зніміть цедру та вичавіть сік. Додайте сік і цедру лимона в сковороду і перемішайте.
3
Петрушку дрібно наріжте, додайте в сковороду половину, приправте сіллю і перцем. Влийте півсклянки води від пасти і перекладіть спагетті в сковороду, тушкуйте на сильному вогні, поки рідина трохи не випарується.
4
Викладіть пасту, зверху – кілька шматочків риби, посипте петрушкою та подавайте.