Харчова цінність
Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 342
Складові
1
Розігрійте духовку до 200 ºC. Змастіть порційні форми маслом.
2
3
Змішайте бульйон та вершковий сир, додайте до цибулі, ретельно перемішуючи. Доведіть соус до кипіння і варіть 5-6 хвилин, поки він не загусне.
4
Рибу наріжте невеликими шматочками. Зелень подрібніть. Додайте рибу, лимонний сік, зелень та приправи до соусу. Перемішайте.
5
Виріжте із листкового тіста 4 кола за розміром форм, розкладіть начинку по формах, накрийте кожну тістом, змастіть тісто молоком і проткніть в центрі.
6
Випікайте пироги 20-25 хв, до золотистого кольору.