Сосиски до сніданку

Складові

1

Фарш і сало попередньо охолодіть. Підготуйте натуральну оболонку.

2

Сало наріжте якомога дрібніше. Змішайте з фаршем, сіллю, спеціями та сухими прянощами. Охолодіть.

3

Фарш змішайте з водою, підливаючи її поступово та енергійно вимішуючи до отримання необхідної консистенції.

4

Перевірте смак фаршу, зробивши з нього невелику тефтельку і відваривши у киплячій воді. За потреби приправте.

5

Наповніть оболонку фаршем, зав'язавши попередньо вільний кінець на два тугі вузли.

6

Сформуйте сосиски. Відваріть в підсоленій киплячій воді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.