Пельмені з капустою

Харчова цінність

Порції 12


Кількість на порцію
Калорії 215.9

Складові

Для тіста:
1

Приготуйте тісто для пельменів. Для цього просійте борошно із сіллю через дрібне сито гіркою. Зробіть зверху поглиблення. Вбийте в нього яйце і влийте кілька столових ложок води. Замісіть тісто поступово додаючи воду, що залишилася.

2

Вимісіть тісто, розминаючи його, скручуючи та відбиваючи об стіл. На це може піти близько 15 хвилин. Дайте тісту відпочити, прикривши його харчовою плівкою ( 30 хвилин).

3

Приготуйте начинку для пельменів. Квашену капусту відіжміть і помістіть у миску. Залийте холодною водою та залиште на 20 хвилин. Білокачанну капусту дуже дрібно наріжте. Цибулю та часник очистіть, дрібно наріжте.

4

Квашену капусту ретельно відіжміть. Дрібно наріжте. У великій сковороді нагрійте олію. Покладіть цибулю і, помішуючи, злегка підрум'яньте. Покладіть квашену капусту та смажте 5 хвилин. Покладіть білокачанну капусту. Перемішайте. Посоліть і поперчіть, приправте кмином. Влийте питну воду і швидко доведіть до кипіння. Тушкуйте капусту на слабкому вогні 15 хвилин. Дайте охолонути.

5

Тісто дуже тонко розкотіть на столі, припиленому борошном, і виріжте з нього кружечки. Розподіліть по них капустяну начинку і складіть навпіл. Краї тіста ретельно защипніть. У великій каструлі доведіть до кипіння воду і посоліть трохи. Опустіть у неї пельмені і варіть 3 хвилини після їх випливання на поверхню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.