Порції 3
- Кількість на порцію
- Калорії 517
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b27251a3.jpg)
Почніть готувати горбушу в духовці з помідорами та сиром з підготовки риби: промийте її, обсушіть. Натріть шматочки сіллю та перцем, збризкайте лимонним соком і залиште маринуватися на 15-10 хвилин.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b0e88ae0.jpg)
Цибулину очистіть від лушпиння, а потім наріжте кільцями або півкільцями. Зубчики часнику очистіть, роздавіть плоскою стороною ножа та пропустіть через прес.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b4be7928.jpg)
Помідори промийте під проточною водою. При необхідності очистіть від шкірки, зробивши хрестоподібні надрізи біля основи і опустивши на 30 секунд в окріп. Наріжте кружальцями. Сир натріть на великій тертці.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b7818202.jpg)
Духовку заздалегідь розігрійте до 200-220°С. Деко вистеліть пергаментом і змастіть його за допомогою силіконового пензлика олією.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b9f17070.jpg)
На лист викладіть шматочки горбуші, потім - кружечки помідорів, кільця цибулі, посипте часником і тертим сиром. Встановіть його в духовку і запікайте 20-25 хвилин.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/be84e3d1.jpg)
Деко з рибою вийміть із духовки. При подачі прикрасьте улюбленою зеленню. Як гарнір підійде рис, булгур, свіжі або тушковані овочі та салати.