Горбуша в духовці з помідорами та сиром

Харчова цінність

Порції 3


Кількість на порцію
Калорії 517

Складові

1

Почніть готувати горбушу в духовці з помідорами та сиром з підготовки риби: промийте її, обсушіть. Натріть шматочки сіллю та перцем, збризкайте лимонним соком і залиште маринуватися на 15-10 хвилин.

2

Цибулину очистіть від лушпиння, а потім наріжте кільцями або півкільцями. Зубчики часнику очистіть, роздавіть плоскою стороною ножа та пропустіть через прес.

3

Помідори промийте під проточною водою. При необхідності очистіть від шкірки, зробивши хрестоподібні надрізи біля основи і опустивши на 30 секунд в окріп. Наріжте кружальцями. Сир натріть на великій тертці.

4

Духовку заздалегідь розігрійте до 200-220°С. Деко вистеліть пергаментом і змастіть його за допомогою силіконового пензлика олією.

5

На лист викладіть шматочки горбуші, потім - кружечки помідорів, кільця цибулі, посипте часником і тертим сиром. Встановіть його в духовку і запікайте 20-25 хвилин.

6

Деко з рибою вийміть із духовки. При подачі прикрасьте улюбленою зеленню. Як гарнір підійде рис, булгур, свіжі або тушковані овочі та салати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.