Рис з копченою рибою та яйцем

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 875.7

Складові

1

Покладіть копчену рибу в каструльку, залийте 700 мл холодної води, додайте лавровий лист, доведіть на середньому вогні до кипіння, зменшіть вогонь до мінімуму, приберіть лавровий лист, варіть 7-8 хв.

2

Вийміть рибу, процідіть бульйон у чисту каструлю. Доведіть бульйон знову до кипіння, додайте сіль, всипте рис, перемішайте. Закрийте кришкою та варіть на слабкому вогні, жодного разу не відкривши кришку, 20 хв. Вимкніть вогонь, накрийте рушником, залиште на 15 хв.

3

Тим часом розберіть рибу на шматочки. Очистіть яйця, розріжте вздовж на четвертинки. Подрібніть петрушку.

4

Очистіть цибулю, наріжте середніми шматочками. Обсмажте у суміші масел, 8 хв. Додайте каррі, перемішайте, влийте вершки, посоліть, поперчіть, доведіть до кипіння.

5

Влийте вершкову суміш із цибулею в рис, додайте рибу та рублену петрушку, акуратно перемішайте. Розкладіть рис із рибою по тарілках, зверху викладіть яйця. Одразу ж подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.