Паста із солодким перцем

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 558.9

Складові

1

Поставте воду у великій каструлі для пасти на сильний вогонь. Зваріть пасту, як зазначено на упаковці, посоливши воду.

2

Розчавіть, очистіть і дрібно наріжте часник. На тій же дошці дрібно наріжте петрушку і дрібно порубайте все разом.

3

Розріжте перці вздовж на четвертинки, видаляючи насіння, перегородки та плодоніжки. М'якоть наріжте тонкою соломкою.

4

У глибокій сковороді на середньому вогні нагрійте вершкове масло з рослинним, покладіть перці, збільшіть вогонь до максимального. Смажте, часто помішуючи, 2-3 хв.

5

Додайте часник та петрушку, посоліть, обсмажуйте 1 хв. Перці повинні залишитися трохи хрусткими. Додайте пасту і приблизно половину половника води з каструлі. Доведіть до кипіння і відразу подавайте, посипавши сиром.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.