Брускетти з томатним сиром та смаженим виноградом

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 490.6

Складові

1

Випаріть з томатного соусу рідину на сковорідці на середньому вогні наполовину, 2-3 хв. Остудіть.

2

В'ялені помідори разом із невеликою кількістю олії подрібніть блендером у пюре. Решту олії збережіть.

3

Змішайте в'ялені помідори та томатний соус із вершковим сиром, приправте нарізаними листочками чебрецю, сіллю та перцем. Поставте в холодильник щонайменше на 15 хв. та до 12 год.

4

Зніміть виноград із гілочок і обсмажте в олії від помідорів, 2 хв
.

5

Наріжте хліб товстими скибочками, 1,5-2 см. Злегка змастіть шматки хліба з одного боку олією і обсмажте цією стороною вниз на сковорідці до рум'яної скоринки. З другого боку не смажте!

6

Викладіть томатний сир на смажену сторону хліба, викладіть виноград, приправте копченою паприкою, подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.