Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 779.3
Складові

Для млинців змішайте борошно з крохмалем, цукром, содою та сіллю. Влийте молоко, вимісіть, щоб не було грудочок.

Доведіть до кипіння 200 мл питної води та влийте в тісто. Перемішайте до однорідності. Збийте яйця з олією, влийте в тісто і перемішайте.

Нагрійте сковороду на середньому вогні, змастіть маслом і випікайте тонкі млинці тільки з одного боку так, щоб друга сторона повністю підсохла. Обсмажувати другий бік не потрібно.

Для начинки прокрутіть шинку через м'ясорубку, змішайте з тертими сирами.

Кладіть млинець на робочу поверхню обсмаженою стороною нагору, на ближній до себе край викладайте ложку начинки і загортайте її в млинець, закриваючи її з обох боків боковими краями.

Обсмажте млинці в маслі з двох боків під кришкою до рум'яної скоринки. Подавайте гарячими.