Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 467.6
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/bd967e4f.jpg)
Червону цибулю очистіть, наріжте дуже дрібними кубиками. Наріжте адигейський сир великими кубиками, посоліть і поперчіть. З кукурудзи злийте рідину.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b16c0ca9.jpg)
Протріть гриби серветками. Якщо використовуєте гливи, видаліть у них жорсткий низ ніжок. Самі гриби крупно наріжте або нарвіть руками. Якщо у вас печериці – наріжте їх разом із ніжками на 4–8 частин, залежно від розміру.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b67e0634.jpg)
Поставте на сильний вогонь велику сковороду, покладіть гриби (не використовуйте поки що ні олію, ні сіль). Смажте гриби, часто перемішуючи, на максимальному вогні, доки не утвориться рум'яна скоринка.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b99691ef.jpg)
Додайте цибулю, викладіть на неї масло, дочекайтеся, поки воно розтане. Перемішайте цибулю з маслом і грибами і продовжуйте смажити на сильному вогні, часто перемішуючи, ще 4-5 хв.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b83e64c8.jpg)
Додайте сир та кукурудзу. Накрийте сковороду кришкою, прогрівайте на сильному вогні 3-4 хв, іноді перемішуючи - намагайтеся робити це акуратно, щоб сир не кришився. Подавайте гарячим.