Паштет із скумбрії на тостах із бородинського хліба

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 908.9

Складові

1

Очистіть цибулю і дрібно наріжте. Обсмажте цибулю на середньому вогні в суміші олії, 7-8 хв. Зніміть з вогню та остудіть.

2

Розділіть скумбрію на філе, видаліть шкіру та всі дрібні кісточки. Наріжте філе ножем якомога дрібніше.

3

Оливки відкиньте на друшляк, трохи обсушіть і наріжте важким ножем.

4

Змішайте скумбрію з банки (рідину злийте, вона не знадобиться) з цибулею та маслом зі сковороди у склянці занурювального блендера, подрібніть блендером у пюре.

5

Змішайте всі підготовлені інгредієнти, приправте перцем і дайте настоятися паштету в холодильнику мінімум 30 хв. Подавайте на підсмажених тостах із бородинського хліба та з вершковим маслом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.