Порції 2
- Кількість на порцію
- Калорії 497.5
Складові
Духовку увімкніть на розігрів до 180 градусів.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/08/bd2bb8d1.jpg)
У грибів виріжте ніжки та подрібніть. Дрібно наріжте цибулю шалот.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/08/be2307ae.jpg)
Помідори наріжте на кружечки. Порада: добре, якщо помідори діаметром збігатимуться з капелюшками грибів.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/08/b2b1d885.jpg)
Розігрійте вершкове масло і обсмажте подрібнені грибні ніжки та цибулю шалот.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/08/be733c27.jpg)
Сир натріть на тертці і змішайте з обсмаженими грибними ніжками та сметаною. Посоліть, поперчіть до смаку.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/08/ba4ce804.jpg)
Покладіть фарш у капелюшки грибів, а поверх фаршу – нарізані помідори.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/08/bbe700f1.jpg)
Поставте гриби з помідорами та сиром у розігріту духовку та запікайте 25-30 хвилин. Порада: за бажанням кружечки помідорів можна додатково посипати тертим сиром.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/08/bccd8610.jpg)
Для подачі дрібно наріжте зелень (петрушка – тільки листя) та посипте готові гриби.