Гриби, помідори та сир у духовці

Харчова цінність

Порції 2


Кількість на порцію
Калорії 497.5

Складові

1

Духовку увімкніть на розігрів до 180 градусів.

2

У грибів виріжте ніжки та подрібніть. Дрібно наріжте цибулю шалот.

3

Помідори наріжте на кружечки. Порада: добре, якщо помідори діаметром збігатимуться з капелюшками грибів.

4

Розігрійте вершкове масло і обсмажте подрібнені грибні ніжки та цибулю шалот.

5

Сир натріть на тертці і змішайте з обсмаженими грибними ніжками та сметаною. Посоліть, поперчіть до смаку.

6

Покладіть фарш у капелюшки грибів, а поверх фаршу – нарізані помідори.

7

Поставте гриби з помідорами та сиром у розігріту духовку та запікайте 25-30 хвилин. Порада: за бажанням кружечки помідорів можна додатково посипати тертим сиром.

8

Для подачі дрібно наріжте зелень (петрушка – тільки листя) та посипте готові гриби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.