Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 711.7
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/bc78b880.jpg)
Розігрійте духовку до 100 °С. Застеліть лист пергаментом. Дуже тонко нашинкуйте капусту, посоліть і злегка потисніть руками. Залишіть на 10 хв.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/be105317.jpg)
Проткніть трохи ковбаски/сосиски (щоб не лопнули) і обсмажте в мінімальній кількості олії з усіх боків - ковбаски майже до готовності, сосиски просто до рум'яної скоринки.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b2478f7a.jpg)
Збийте яйця із сіллю та перцем. Капусту відіжміть, змішайте з крохмалем, а потім з яєчною масою. Розділіть капусту з яйцями на 4 рівні частини.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/bf7c9299.jpg)
Сковороду діаметром 20-22 см змастіть олією, викладіть одну частину капусти з яйцями, намагаючись надати капусті вигляду прямокутника (яйця все одно розтечуться). Підсмажте до рум'яної скоринки з одного боку, 1,5 хв.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b9725cd1.jpg)
По центру капусти викладіть скибочку сиру, на один із країв – ковбаску/сосиску. Акуратно поверніть всю конструкцію в рулет, повертаючи яєчні краї всередину. Обсмажте швом вниз 1 хв., потім перекладіть на підготовлене деко.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b28b4500.jpg)
Так само підготуйте решту 3 ковбаски/сосиски, поставте в духовку на 5–7 хв. Подавайте гарячими, із улюбленим соусом.