Куряча грудка, припущена у томатному соусі

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 269.3

Складові

1

Натріть курячі грудки сіллю, перцем та 1 ч. л. оливкової олії з усіх боків, дайте полежати під плівкою 15-20 хв.

2

Роздавити, очистити і дрібно нарізати часник. Дрібно наріжте листочки зелені. У сотейнику з товстим дном або товстостінної глибокої сковороді нагрійте масло, що залишилося на середньому вогні і швидко обсмажте часник, 30 сек.

3

Влийте томатний сік, соус теріякі або соєвий і 100 мл води, доведіть до кипіння, покладіть курячі грудки і закрийте кришкою.

4

Готуйте на середньослабкому вогні 2 хв. Переверніть, посипте зеленню, полийте соусом зелень, знову закрийте сотейник кришкою, готуйте ще 2 хв, знову переверніть грудки.

5

Готуйте ще 4 хв., перевертаючи грудки раз на 2 хв. Потім вимкніть вогонь, накрийте сотейник товстим теплим рушником і залиште на 10-15 хв. Подавайте відразу або дайте охолонути і використовуйте у холодному вигляді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.