Дієтичне овочеве рагу

Харчова цінність

Порції 8


Кількість на порцію
Калорії 77.7

Складові

1

Кабачок промийте та обсушіть, а потім наріжте маленькими кубиками. Якщо плід вже перестиглий, краще очистити його від шкірки і вибрати жорстке насіння.

2

Моркву вимийте за допомогою овочевої щіточки, очистіть від шкірки, а потім також наріжте маленькими кубиками такого ж розміру, як кабачок.

3

Баклажан промийте, обсушіть, а потім наріжте невеликими кубиками. Викладіть його в миску, посипте сіль і перемішайте. Залишіть на 15 хвилин, щоб овоч дав сік.

4

Духовку заздалегідь розігрійте до 180°С. Деко змастіть олією. Викладіть на нього кабачок, моркву та баклажан, полийте олією, посоліть. Запікайте 30 хвилин, кілька разів помішуючи ложкою.

5

Підготуйте овочі, що залишилися. Цибулину очистіть і наріжте півкільцями. Зубчики часнику очистіть і роздавіть плоскою стороною ножа, а потім дрібно наріжте.

6

Болгарський перець промийте, очистіть від насіння і плодоніжки, наріжте м'якоть такими кубиками, як і інші овочі. Помидори вимийте, обсушіть, а потім дрібно наріжте.

7

Помідори, цибулю, перець і часник викладіть до овочів у форму, посоліть, поперчіть, приправте прованськими травами, полийте маслом. Перемішайте. Запікайте ще 40 хвилин, періодично помішуючи страву.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.