Мамалига зі смаженими овочами та сиром

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 476.9

Складові

1

Доведіть до кипіння 500 мл води, посоліть, тонким струмком, весь час помішуючи, всипте кукурудзяну крупу. Доведіть до кипіння на сильному вогні, потім зменшіть вогонь до середньослабого і варіть, часто перемішуючи, поки мамалига не стане густою і не відставатиме від стінок каструлі, приблизно 30 хв.

2

Тим часом очистіть солодкий перець, часник та цибулю. Часник наріжте тонкими кружечками, цибулю – тонким пір'ям, перець – соломкою. Баклажан та кабачок наріжте кубиками 1,5 см.

3

Обсмажте овочі у великій сковороді в олії із сіллю на сильному вогні, приблизно 10 хв. Овочі повинні підсмажитися та стати м'якими. Посоліть овочі та поперчіть.

4

У готову мамалигу додайте вершкове масло і терту моцареллу, перемішайте до однорідності.

5

Розкладіть мамалигу по глибоких тарілках, зробіть у центрі заглиблення, викладіть у нього овочі. Ще поперчіть і подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.