Пекінська капуста з сиром, помідорами та пряними травами

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 258.6

Складові

1

Очистіть часник, наріжте тонкими кружечками. У глибоку сковороду або сотейник додайте масло, покладіть часник, посоліть, поставте на середній вогонь і обсмажте, помішуючи, 1 хв.

2

Всипте сухі трави, перемішайте, додайте рублені помідори разом із соком. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, додайте листочки чебрецю, сіль і перець, варіть, іноді помішуючи, 10 хв.

3

Тонко наріжте пекінську капусту, видаливши жорстку частину. Змішайте капусту із соусом і прогрівайте на невеликому вогні, акуратно перемішуючи, 10 хв.

4

Дуже дрібно наріжте базилік. Сир наріжте або натріть на тертці. Вмішайте сир та базилік у капусту і відразу ж подавайте, ще поперчивши.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.