Спагетті з морським коктейлем у густому томатному соусі

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 767.1

Складові

1

Заздалегідь розморозьте морський коктейль, поклавши його (без упаковки) у друшляк, що стоїть у мисці. Накрийте плівкою та поставте в холодильник. Він розморозиться приблизно за півдня. Рідину, що стекла в миску, не виливайте, вона знадобиться.

2

Роздавіть, очистіть і подрібніть часник. Очистіть і дуже дрібно наріжте цибулю та моркву.

3

У глибокому сотейнику з товстим дном нагрійте на середньому вогні олію. Покладіть цибулю, моркву та часник, трохи посоліть і обсмажуйте, часто помішуючи, 10 хв. Посипте борошном і обсмажуйте ще 2 хв., помішуючи. Посипте паприкою, перемішайте.

4

Відразу ж влийте сік від помідорів у сотейник. У банку з помідорами опустіть занурювальний блендер, перетворіть помідори на пюре, додайте пюре в сотейник. Влийте воду від морепродуктів, що розморозилися. Посоліть, поперчіть, готуйте на середньому вогні 10 хв, часто помішуючи.

5

На сусідній конфорці одночасно зваріть спагетті у великій кількості підсоленої киплячої води. Варіть згідно з інструкцією на упаковці, не доваривши 1 хв.

6

Викладіть у сотейник морепродукти, перемішайте. Через 1 хв. викладіть спагетті, перемішайте. Готуйте ще 1 хв. Викладіть пасту з соусом у глибокі тарілки, одразу ж подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.