Підливка зі свинини з томатною пастою

Харчова цінність

Порції 8


Кількість на порцію
Калорії 241.5

Складові

1

Підготуйте м'ясо для приготування свинини з томатною пастою: ретельно вимийте шматок, обсушіть паперовим рушником. Зріжте зайвий жир. М'якоть наріжте однаковими кубиками або соломкою.

2

У сковороді з товстим дном розігрійте олію, викладіть свинину і обсмажте на сильному вогні, помішуючи до рум'яного кольору. Знадобиться близько 3-5 хвилин.

3

Цибулину очистіть і подрібніть. Часник очистіть та пропустіть через прес. Моркву вимийте, очистіть, а потім наріжте соломкою. Овочі викладіть до м'яса і тушкуйте, помішуючи, 2-3 хвилини. Потім переключіть вогонь на мінімум.

4

У миску просійте борошно і почніть потихеньку вливати воду, ретельно перемішуючи віночком після кожної порції. Усього знадобиться близько 250 мл. Усі грудочки потрібно розбити.

5

Додайте приправи для м'яса, чорний мелений перець, сіль, лавровий лист, духмяний перець, томатну пасту, перемішайте. Влийте борошняну масу, ще раз дуже ретельно перемішайте.

6

Рагу накрийте кришкою та тушкуйте близько 40-50 хвилин, періодично помішуючи. Подавайте з макаронами, рисом, булгуром, посипавши будь-якою рубаною зеленню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.