Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 241.5
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b40c2062.jpg)
Підготуйте м'ясо для приготування свинини з томатною пастою: ретельно вимийте шматок, обсушіть паперовим рушником. Зріжте зайвий жир. М'якоть наріжте однаковими кубиками або соломкою.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b6ce2399.jpg)
У сковороді з товстим дном розігрійте олію, викладіть свинину і обсмажте на сильному вогні, помішуючи до рум'яного кольору. Знадобиться близько 3-5 хвилин.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b52610a0.jpg)
Цибулину очистіть і подрібніть. Часник очистіть та пропустіть через прес. Моркву вимийте, очистіть, а потім наріжте соломкою. Овочі викладіть до м'яса і тушкуйте, помішуючи, 2-3 хвилини. Потім переключіть вогонь на мінімум.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b773c445.jpg)
У миску просійте борошно і почніть потихеньку вливати воду, ретельно перемішуючи віночком після кожної порції. Усього знадобиться близько 250 мл. Усі грудочки потрібно розбити.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/bada844a.jpg)
Додайте приправи для м'яса, чорний мелений перець, сіль, лавровий лист, духмяний перець, томатну пасту, перемішайте. Влийте борошняну масу, ще раз дуже ретельно перемішайте.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b9164080.jpg)
Рагу накрийте кришкою та тушкуйте близько 40-50 хвилин, періодично помішуючи. Подавайте з макаронами, рисом, булгуром, посипавши будь-якою рубаною зеленню.