Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 305.6
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b2805356.jpg)
Для котлет цибулю та часник очистіть і дрібно наріжте. Розтопіть у сковороді олію на невеликому вогні. Покладіть цибулю та часник, посоліть, тушкуйте, часто помішуючи, 7-10 хв. Посипте паприкою, перемішайте та зніміть з вогню.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b7c17a53.jpg)
Картоплю очистіть і натріть на дрібній тертці. Руками дуже ретельно змішайте з фаршем, сіллю та перцем.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b739bf7a.jpg)
Додайте у фарш суміш цибулі та часнику з паприкою та олією. За бажанням цю суміш попередньо можна подрібнити блендером у пюре. Ретельно вимісити фарш, накрити плівкою і поставити в холодильник на 20 хв.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/bcfb8514.jpg)
Для начинки очистіть і подрібніть часник, посипте половинки горіхів і трохи посоліть і поперчіть. Надріжте чорнослив збоку і акуратно дістаньте кісточку. Замість кісточки вкладіть половинку горіха з часником.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/bb7d36ff.jpg)
Розігрійте духовку до 230 ° С, по можливості в режимі конвекції. Змастивши руки олією, зліпіть з фаршу 8 великих круглих котлет. У центр кожної сховайте чорнослив з горіхом та часником.