Домашня теляча шинка

Харчова цінність

Розмір порції 10

Складові

1

Наріжте м'якоть телятини пластами завтовшки приблизно 1,5 см. Потім наріжте шматочками 1х2 см. Посоліть і енергійно вимішуйте руками 10 хв.

2

Додайте спеції та фарш, вимішуйте руками ще 5–7 хв. Поставте у холодильник на 20–30 хв.

3

Розріжте рукав для запікання так, щоб вийшов довгий одношаровий шматок приблизно 1 м завдовжки. Уздовж одного короткого кінця викладіть половину м'ясної суміші у вигляді прямокутника.

4

Загорніть у «ковбаску», підтягуючи плівку так, щоб фарш був максимально щільним. Закрутіть відкриті кінці та дуже міцно зав'яжіть кулінарною мотузкою. Так само зробіть другу шинку.

5

Покладіть шинку на застелене пергаментом деко, поставте в центр розігрітої до 80 ° С духовки. Запікайте до досягнення внутрішньої температури 70 °С. Повністю остудіть та охолодіть перед подачею. Подавайте, тонко нарізавши, з хлібцями та салатним листям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.