Брокколі з грибами та часником

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 220.3

Складові

1

Відріжте стебло у броколі та очистіть його від жорсткої шкірки. Наріжте очищене стебло тонкими кружечками.

2

Головку броколі розберіть на дрібні суцвіття.

3

Очистіть часник і наріжте тонкими кружальцями. Гриби наріжте товстими скибочками.

4

Нагрійте олію у великій сковороді і покладіть гриби з часником. Смажте на середньосильному вогні, часто перемішуючи, 5-7 хв.

5

Додайте стебло броколі , через 1 хв. - суцвіття. Збільшіть вогонь до максимального, смажте 2 хв, продовжуючи помішувати.

6

Зніміть сковороду з вогню, додайте тонкі пласти вершкового масла, сіль і перець. Перемішайте, накрийте кришкою і дайте постояти 2 хвилини, після чого подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.