Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b790870d.jpg)
Насамперед, відваріть курячу печінку. У невеликій каструлі доведіть до кипіння близько літра питної води. Курячу печінку вимийте проточною водою та видаліть плівки.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b47e0177.jpg)
Опустіть курячу печінку в киплячу воду і варіть 15 хвилин (трохи бульйону збережіть: він знадобиться пізніше). Відкиньте на друшляк. Дайте охолонути за кімнатної температури.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b79c3aba.jpg)
Моркву очистіть і ретельно вимийте. Наріжте дрібними кубиками. Можна також натерти на великій тертці. ріпчасту цибулину очистіть і дрібно порубайте.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/bc605624.jpg)
У сковороді розтопіть топлену олію і покладіть овочі. Помішуючи, обсмажте на слабкому вогні до легкого підрум'янювання. Влийте пару столових ложок бульйону від курячої печінки та тушкуйте 5 хвилин.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b5a5aae3.jpg)
Вершкове масло наріжте маленькими кубиками і залиште на 10 хвилин при кімнатній температурі. Курячу печінку перекладіть у чашу блендера. Додайте олію, моркву та цибулю.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/baea50e5.jpg)
Пробийте всі інгредієнти паштету блендером. Посоліть за смаком. Якщо любите гостріший смак, поперчіть. Готовий паштет можна помістити в банку, закрити та зберігати в холодильнику не більше трьох днів.