Рулетики з баклажанів з волоськими горіхами

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 361.6

Складові

1

Для приготування рулетиків баклажани вимийте, обсушіть, потім наріжте уздовж пластинами завтовшки 1 см. Щедро посоліть їх, залиште на 10 хвилин, потім промийте та обсушіть. Таким чином підготовлені баклажани вберуть менше олії при смаженні.

2

У великій сковороді нагрійте олію і обсмажте пластини баклажанів порціями з обох боків. Викладіть на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.

3

Для начинки рулетиків кінзу вимийте та обсушіть. Декілька листочків залиште для прикраси. Інші помістіть в чашу блендера, додайте очищений часник і 1/2 ч. л. солі та подрібніть. Поступово, продовжуючи працювати блендером, додайте всі горіхи.

4

Горіхову масу, що вийшла, перемішайте з кремчізом. Посоліть і поперчіть до смаку. Намажте кожну пластину баклажану цією сумішшю і заверніть рулетиком. Встановіть рулетики вертикально на блюдо.

5

Гранат вимийте. Надріжте його шкірку в 4-6 місцях і розберіть плід на часточки. Вийміть зерна. Посипте ними рулетики з баклажанів, прикрасьте листочками кінзи та подайте на стіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.