Nutrition Facts
Servings 4
- Amount Per Serving
- Calories 516.3
Складові
1

У скумбрії відріжте хвіст і голову, випатрайте рибу, промийте крижаною водою і обсушіть паперовими рушниками.
2

Обробіть рибу на філе, не знімаючи шкіру. Зріжте кістки. Зважте філе. На кожних 100 г візьміть по 1 ч. л. солі та цукру. Змішайте сіль, цукор та цедру. Обваляйте філе в цій суміші з усіх боків, складіть у зіплок-пакет із застібкою та залиште при кімнатній температурі на 1 год.
3

Змішайте лимонний сік з алкоголем, влийте в пакет з рибою, акуратно перемішайте і залиште при кімнатній температурі ще на 1 год. Все, рибу можна обсушити та нарізати для подачі.