Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 516.3
Складові
1
У скумбрії відріжте хвіст і голову, випатрайте рибу, промийте крижаною водою і обсушіть паперовими рушниками.
2
Обробіть рибу на філе, не знімаючи шкіру. Зріжте кістки. Зважте філе. На кожних 100 г візьміть по 1 ч. л. солі та цукру. Змішайте сіль, цукор та цедру. Обваляйте філе в цій суміші з усіх боків, складіть у зіплок-пакет із застібкою та залиште при кімнатній температурі на 1 год.
3
Змішайте лимонний сік з алкоголем, влийте в пакет з рибою, акуратно перемішайте і залиште при кімнатній температурі ще на 1 год. Все, рибу можна обсушити та нарізати для подачі.