Булочки з кунжутом

Харчова цінність

Порції 12


Кількість на порцію
Калорії 152.3

Складові

Для посипки:
Для тіста:
1

Приготувати опару. Знадобиться тепле молоко. Його можна нагріти у мікрохвильовій печі або на плиті. Додати дріжджі, цукор, вершкове масло, перемішати. Накрити та залишити в теплому місці для підйому (на 15 хвилин).

2

Борошно двічі просіяти із сіллю у глибоку миску. Влити опару. Спершу замішувати тісто ложкою. А потім робочу поверхню присипати борошном і ретельно вимісити руками.

3

Тісто скачати у кулю, перекласти назад у миску. Накрити харчовою плівкою та прибрати у тепле місце на 40 хвилин. Тісто має збільшитися в обсязі в 2 рази.

4

З тіста сформуйте товсту ковбаску, розріжте її на 10 однакових частин. Скачайте руками однакові кульки, а потім притисніть зверху, формуючи булочку.

5

Деко вистеліть пергаментом. Змастіть його олією. Розподіліть булочки на рівній відстані один від одного. Зверніть увагу, що вироби ще піднімуться.

6

Жовток злегка збийте вилкою. За допомогою кулінарного пензлика змастіть усі булочки. Посипте їх кунжутом. Випікайте в духовці, розігрітій до 180°С, протягом 30-40 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.