Запечена картопля з вершками та сиром

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 418.3

Складові

1

Розігрійте духовку до 160 °С. Очистіть картоплю і наріжте найтоншими кружечками (можна зробити це ножем для чищення овочів).

2

Змастіть велику глибоку форму олією, посоліть, викладіть картоплю внахлест. Злегка соліть і перчіть кожен шар.

3

Розтопіть масло, змішайте з вершками і мускатним горіхом. Акуратно залийте картоплю. Закрийте фольгою та поставте в духовку на 40 хв. Зніміть фольгу, посипте картоплю тертою моцарелою і поверніть у духовку, щоб утворилася золота скоринка. Подавайте гарячим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.