Тушкована картопля з фаршем та грибами

Харчова цінність

Кількість на порцію
Калорії 6

Складові

1

Почніть готувати тушковану картоплю з фаршем та грибами з підготовки овочів: очистіть і наріжте дрібними кубиками моркву, цибулю та часник. Налийте в каструлю, глибоку сковороду чи сотейник із товстим дном 2–3 ст. л. олії, поставте на середній вогонь і дайте нагрітися. Покладіть підготовлені овочі, трохи посоліть та готуйте, помішуючи, 10 хв.

2

Тим часом очистіть картоплю, наріжте середніми шматочками, покладіть у каструлю, залийте окропом із чайника, посоліть і варіть під кришкою на середньому вогні 15 хв. Злийте відвар у миску, він знадобиться.

3

Під каструлею збільшіть вогонь до максимального, викладіть фарш і обсмажте, весь час перемішуючи дерев'яною лопаткою і розбиваючи грудки, поки фарш не змінить колір.

4

Посоліть, поперчіть, додайте сухі трави, перемішайте і додайте томатний сік, томатну пасту і приблизно 2 склянки картопляного відвару. Перемішайте і тушкуйте під кришкою 20 хв., іноді помішуючи.

5

Викладіть картоплю у соус, перемішайте, готуйте 10 хв. Дрібно порубайте петрушку.

6

Гриби наріжте скибочками та обсмажте спочатку на сухій сковороді з антипригарним покриттям на сильному вогні, 5 хв. Потім додайте вершкове масло, трохи посоліть і обсмажуйте ще 3 хв. Викладіть гриби і петрушку до картоплі з фаршем, перемішайте і готуйте ще 1-2 хв., після чого подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.